Live Anfinsen og Tom Undheim – hvorfor Volvo?

KATEGORI: Livsstil + Mennesker

Foto: Haakon Nordvik

Live Anfinsen og Tom Undheim er et ungt og sporty par som kanskje mange kjenner til gjennom Haugesund Aerobic og Treningssenter og fotballklubben Djerv 1919. 

I 2020 ble de foreldre for første gang, og deres behov endret seg noe deretter. Naturlig nok trengte de en større bil med romslig bagasjerom for vogn og mer. I tillegg er de begge opptatt av design, og har et godt øye for detaljer. Så når de skulle velge bil – var de ikke i tvil om hvilket bilmerke de skulle ha.

Hva er det som er viktig for dere i valget av bil?
Det som kanskje er viktigst for oss er at bilen er sikker, og at vi føler oss trygge. Det er også viktig at bilen er praktisk, akkurat stor nok for vårt behov, og at den har god nok plass til barnesete, vogn osv. At bilen ser bra ut både utenpå og inni, spiller også inn i valget av bil.

Hvorfor volvo?
Volvo har klassiske biler, de er romslig, har god kvalitet og har det lille ekstra i alt fra utseende til service. Etter at vi fikk barn tenker vi selvfølgelig mer på sikkerheten og at bilen vi kjører skal føles trygg. Volvo er jo kjent for sine trygge og sikre biler, og ettersom vi er mye på farten, og bruker bilen i forskjellige anledninger, er det ekstra godt å vite at vi kjører en trygg bil.

Hvordan bruker dere bilen i hverdagen og i ferier?
Vi bruker bilen til å kjøre frem og tilbake til barnehagen, jobb, trening og andre gjøremål i hverdagen. I helger og i ferier bruker vi også bilen til lengre turer som til hytta på landet eller hytta på fjellet. Den kombinasjonen gjør det enkelt på valget om å kjøre en Volvo plug-in-hybrid.

Hvorfor er dere så fornøyd med deres Volvo xc40?
Vi liker godt utseende på bilen. Den er veldig praktisk, og akkurat passe stor nok til å lett kunne lukeparkere i byen, eller kjøre lenger turer som til Haukeli som ofte ender i kolonne og glatte veier. Den passer fint inn i ulike settinger og til vår aktive livsstil.

Er design viktig for dere når dere velger bil?
Ja. Vi er begge opptatt av et klassisk design, med et stilrent utseende og vi begge har et godt øye for design. Vi er opptatt av både detaljer og helhet.

Var dere samstemte når dere skulle velge bil?
Ja, det var den perfekte totaliteten som gjorde at vi landet på Volvo XC40.