Fra XC70 til V90 Cross Country

KATEGORI: Video

Skandinavisk innovasjon – med mennesket i sentrum

Da Volvo XC70 ble lansert i sin tid var det en verdensnyhet som andre kopierte. Nå har de fleste aktørene Cross Country-modeller i sitt sortiment. Vi har nå fornyet originalen.

Velkommen til lanseringsdager med prøvekjøring hos oss fra 13. februar 2017.

Gjennom to tiår har vi utviklet og jobbet med Cross Country der mennesket er i hovedrollen. For det handler om det – mennesker. Vi elsker teknologi, men bare om det gjør livet enklere. Vi er levende opptatt av miljø og jobber for en grønnere hverdag.

V90 Cross Country er basert på stasjonsvognen V90. Bilene har det meste til felles, hvor det som skiller bilene er at Cross Country har et tøffere uttrykk. Bilen har også litt høyere bakkeklaring. Det gjør inn- og utstigning enklere og forbedrer fremkommeligheten på dårlige veier. Vi lover at bilen er like stabil som en vanlig V90 i høye hastigheter selv med ekstra bakkeklaring.

Bilen passer alle, og har selvfølgelig firehjulsdrift som standard. D4 kan leveres med manuell girkasse eller automatgir, mens de øvrige motorvariantene leveres med 8-trinns automatkasse.
V90 Cross Country skal leveres i to utstyrsnivåer – Plus og Pro.

Skandinavisk luksus

Den luksuriøse følelsen er det vi er på jakt etter.  Volvo V90 Cross Country bygger videre på våre verdier knyttet til skandinavisk eleganse, praktiske hverdag og sikkerhet. Her er det beste innenfor skandinavisk design og håndverk kombinert med robuste designelementer, nydelig komfort, og kjøreegenskaper som takler barske vær- og veiforhold. Dette er bilen som får deg frem dit du vil. Det smarte designet og fleksible utformingen av interiøret gjør hverdagen enklere, om du velger V90 eller V90 Cross Country.

I Volvo V90 Cross Country viderefører vi den skandinaviske arven vår. Hver eneste bil, teknologi og design er resultatet av en klar visjon om å sette mennesker i sentrum for alt vi gjør. Denne visjonen har inspirert oss til å skape innovasjoner som trepunktssikkerhetsbeltet og sidekollisjonsputer – oppfinnelser som har bidratt til å redde liv og sette sitt preg på bilhistorien. Og med vår nye generasjon bilmodeller holder vi fast ved denne tradisjonen.

Bilens robuste utseende gjør at den skiller seg ut og understreker den kraftfulle og dynamiske karakteren. På innsiden i den romslige, lyse kupeen finner du førsteklasses lydanlegg fra Bowers & Wilkins og ClearZone-teknologi som sørger for at luften inne i bilen er renere enn luften utenfor. Teknologien er utviklet for at du skal få en bedre kjøreopplevelse, om du er fører eller passasjer. Du velger selv kjøremodus som passer deg best – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road eller Individual. Vi tror at V90 Cross Country kommer til å bli enda mer populær enn forgjengeren som ble nok en «Norgesbil» fra Volvo.

Velkommen til prøvekjøring hos oss fra 13. februar 2017