Ansattportrett: Julie Anne Waage

KATEGORI: Mennesker

Foto: Haakon Nordvik

Livet er mer enn bare Volvo. Vi tok en prat med Julie Anne Waage, vår nye kundeveileder hos Laastad & Co AS, om noe av det andre.

Hva opptar deg mest akkurat nå?
Det er en spennende høst og jeg startet i ny jobb 1. august. Her er mye nytt å sette seg inn i, samtidig er det tilvenning i barnehage for dattera mi og på toppen av det har vi har fått en rampete en liten valp i hus. Alskens.

Hvem skulle spilt hovedrollen i filmen om livet ditt?
Jeg får aldri nok av Marve Fleksnes. «Han kom, ble svett, og dett var dett».

Når er du mest lykkelig?
I Ålfjorden på hytta, når solen glitrer i sjøen, ungene leker i strandkanten og vi har krabbe på kok.

Hva er din største frykt?
Å havne på bord med en skikkelse som ikke evner å tygge maten før språket skal ut. Smatting er siste sort.

Hvilken egenskap liker du best ved deg selv?
Jeg mener jeg er reflektert og tror jeg er god på å se mennesker.

Hva liker mannen minst?
Jeg overanalyserer nok en del og grubler for mye, men det fører likevel ofte til at ting er gjennomtenkt. Rak motsetning til min samboer som er lynrask på pletten. Eksempelvis da han ringte for å høre om jeg hadde tanker og kunnskap rundt hvordan hekken skulle klippes. Jeg sa jeg måtte tenke og lese meg opp, men kom hjem til en hekk som så ut til ha vært i basketak med en skurtresker.

Hvem beundrer du?
Tar et slag for mødre generelt.

Har du et merkelig talent?
Jeg har en lei ting med å imitere. Det faller seg bare inn.

Hvordan gjør du verden til et bedre sted?
Gir ungene mye kjærlighet, slik at de forhåpentligvis vokser opp og blir trygge, rettferdige og inkluderende medmennesker som kan lede veien videre.

Hvilken film har gjort mest inntrykk på deg?
Pay it Forward.

Hvilken kjøretur i livet ditt glemmer du aldri?
Da jeg og min samboer skulle øvelseskjøre en sen høstkveld  med vannrett regn. Jeg skulle øke farten på vindusviskerne, men skrudde av alt som var av lys og det ble mørkt. I forsøk på å få dem på igjen ble ca samtlige funksjoner, knapper og spaker prøvd ut før jeg lykkes med gjenoppretting. Forbipasserende må ha trodd et teknotelt fullt av lightsticks fra 90 tallet kom «ravende». Min samboer gav meg stryk!

Hvordan er medievanene dine?
Sjekker snap, mail, insta og nyheter. gratulerer helst med dagen på sms.

Hva hører du på i bilen?
For tiden Psykolog Sondre Risholm Liverød sin podcast «SinnSyn». Den er oppklarende på hvordan og hvorfor vi handler i ulike situasjoner i hverdagen.

Når føler du deg tryggest?
Når jeg opplever at mine barn har den omsorgen de trenger både fra meg,  min samboer, venner og familie generelt. At jeg ser at de er elsket.

Hva bør folk flest bli flinkere til?
Spise med munnen lukket.

Hva liker du best med jobben din?
Kontakten med alle menneskene, både kunder og kollegaer. Jeg like tanken på å hjelpe andre, å sy det sammen. Jeg har daglig kontakt med de forskjellige avdelingene som gir meg innsyn i helheten av det vi driver med. Jeg synes jeg har en veldig takknemlig jobb og stortrives i Laastaduniverset.

Å havne på bord med en skikkelse som ikke evner å tygge maten før språket skal ut. Smatting er siste sort.