Laastad & Co AS er i en stor ekspansjonsfase

KATEGORI: Leder

Tekst: Haakon Laastad
Foto: Haakon Nordvik

I dag er vår største andel av bruktbilsalget nyere brukte Volvo Selekt biler. For å øke vår markedsandel og sikre god vekst inn i fremtiden lanserer vi i tillegg tre nye bruktbilkonsepter:

I forbindelse med ekspansjonen, har vi også ledige salgsstillinger hos oss.

Se ledige stillinger
 

 

Laastad Bruktbil skal tilby nyere bruktbiler med nybilgaranti av andre merker en Volvo.

Laastad Outlet skal tilby litt rimeligere bruktbiler også av ulike merker i prisklasse 50.000 og oppover.

Laastad Classics skal tilby tidløse klassikere.

Nye tider hos Laastad & Co

Med disse konseptene kan vi tilby bruktbil til en enda større kundegruppe utover «Volvo Selekt» som i dag er suksess på nyere brukt Volvo.

Målet til Laastad & Co AS er ikke å bare bli en betydelig bruktbilaktør på Haugalandet, men å også satse stort på netthandel av brukte biler i hele Norge.

Kunden i førersete

Vi skal sørger for at den beste kundeopplevelsen blir ivaretatt og er i førersete før, under og etter handelen er gjort. Uavhengig om du er en kunde fra langt nord i Norge eller lokalt på Haugalandet. Ved levering bruker vi god tid med kursing av bilens funksjoner for at kunden skal få maksimal glede av alle funksjoner som følger en moderne bil. Hos oss blir du like godt ivaretatt enten du handler bil til minstepris eller kjøper deg en ny Volvo.

Bilforhandler gjennom 3 generasjoner

Som tredje generasjons familiebedrift, er det ikke vanskelig å forstå at klassiske biler er av betydning hos Laastad & Co. I første rekke Volvo, da dette er bilmerket bedriften gjennom mange år har vært tuftet på. Vi har i perioder hatt andre agenturer i Renault og Land Rover, som naturligvis også har gjort inntrykk på oss som brand gjennom flere år.

Klassisk

Når det gjelder biler vi ønsker å ha under paraplyen Laastad Classics, har det vært estetikk, design og identitet i kombinasjon med investering som har trigget oss. Biler med et sterkt design som forteller om en tidsepoke, som med de riktige rammene og omgivelsene gir deg den riktige følelsen, og setter deg tilbake. Hver enkelt bil kan gi ulike stemninger. Med Volvo er det alltid morsomt å se hvilke årsmodeller de ulike aldersgruppene automatisk trekkes mot. En Volvo 240 eller 740 har sin generasjon tilhengere, Amazon og PV en annen. De fleste som kjenner oss vet at dette er noe vi liker å jobbe med, har interesse for, og som alltid skaper god stemning blant våre kunder.

Laastad Classics har over tid vokst frem som et parallelt univers til Laastad & Co, og handler om design, lidenskap, popkultur, bil og investering. Dette hvilende universet signaliserer nettopp en ramme det nå også kan bety for våre kunder fremover. En ungdomsdrøm, en bil du aldri kjøpte etc. Vi vil fremover sørge for at vi til enhver tid flere klassiske biler av ulike merker inne for salg, og vi tar stor ære i kunnskap knyttet til ikonene vi selger.

Store endringer

Tar du turen til Laastad & Co i dag, er det ikke sikkert du kjenner deg igjen. De siste året har Laastad gjort en omfattende ombygging av verksted, showroom og kontorlokaler for å møte morgendagens kunder på en sømløs måte. Det handler om å by på noe mer enn bil. Laastad & Co er en bilforetning som er helt annerledes enn noen andre bilbutikker i Norge. En butikk hvor fortiden møter fremtiden, og teknologien treffer nostalgien.

Foto: Haakon Laastad

Laastad Classics har over tid vokst frem som et parallelt univers til Laastad & Co