Leif Inge Bjerkenes – mange muligheter for deg som vil ha brukt Volvo

KATEGORI: Leder

Plug-in hybrid tilgjengelig med rask levering.

Endelig har vi fått tak i mange brukte Volvo Selekt biler. På grunn av historisk høyt salg og lange leveringstider på nye biler, har det vært vanskelig å skaffe nok brukte biler til våre kunder. Nå har vi gunstig kampanje-rente på alle våre bruktbiler med mulighet for rask levering.

 

Forutsigbarhet og fordeler for deg som kunde

En Volvo Selekt bil er sertifisert gjennom oss, og vi garanterer service-historikk og at kosmetisk og teknisk standard følger Volvo sine høye krav. Det betyr i praksis at bilen har samme garanti vilkår som en ny bil, helt til den er 7 år eller passerer 150.000 km. Med Volvo Selekt er veihjelp inkludert i 1 år. Den fornyes hver gang man tar service på et autorisert Volvo verksted.

Volvo har en sterk merkevare, er av høy kvalitet, og er svært trafikksikre som gjøre at verdien på bilen seg høyt over tid. Dette er økonomisk viktig for deg som ny eier.

Ta eksempelvis en tre år gammel Volvo XC90. En bil som gjerne er ideell for en barnefamilie som har behov for en stor og sikker bil, som nå har muligheten til å kjøpe en premium bil til en betydelig lavere pris. Som er Selekt verifisert og har nybilgaranti.

Alle våre plug-in hybrider har bra kapasitet på hengerfeste.

Husk du har åpent kjøp på alle våre bruktbiler.

Laastad & Co har vært i Haugesund siden 1945, og har i alle disse årene optimalisert apparatet rundt bilholdet for sine kunder. Den personlige kontakten har blitt enda viktigere enn før, da det florerer av tilbud og ulike måter og handle bil på. Vi skal derfor være en god rådgiver, og gjøre ditt bilhold for deg som kunde så sømløst og enkelt som mulig.

Velkommen til vårt showroom der du trygt kan finn din neste Selektsertefiserte Volvo.