Laastad & Co As skal håndtere Polestar

KATEGORI: Leder

Helt siden Volvos datterselskap lanserte det helt nye high performance bilmerket Polestar har det versert ulike teorier rundt hvem som skulle håndtere ettermarkedet. Uttalelser fra Polestar har vært at det selvsagte valget for dem ville være at dette skulle skje gjennom det etablerte Volvo-nettverket i Norge. Det er derfor svært hyggelig at det nå er bekreftet at vi på Laastad & Co As skal håndtere service og ettermarkedstjenester for det fremtidsvisjonære bilmerket. Dette blir et nytt forretningsområde for oss noe vi er svært stolte over å være en del av og som vi gleder oss til å ta fatt på. Informasjon rundt hvordan dette skal håndteres vil det komme fortløpende informasjon om.

Om Polestar

Polestar sier om seg selv: Vi er et bilmerke som lager elektriske høyytelsesbiler, med mål om å forbedre samfunnet vi lever i.

Vårt fokus ligger på design og teknologi uten kompromisser. Lidenskap og følelser er drivkraften vår – elektrisitet og innovasjon er drivkraften til bilene våre. Produktene våre er av topp kvalitet, effektive og underholdende.

I Polestars fremtid er det ikke rom for snarveier, unnskyldninger eller kompromisser. Vi satser alt vi har og jobber målrettet for å oppfylle våre ambisjoner. Vi viser vei for bilbransjen med ren, progressiv ytelse.

Hos Polestar er det bare fantasien som setter grenser.

Innovasjon, kreativitet og Nysgjerrighet – et øye for detaljer. Troen på at mindre er mer, og det som blir igjen er perfekt. Dette er prinsippene som utgjør Polestar sin filosofi, som styrer oss mot målet av elektrisk høy-ytelse i perfeksjon.

Polestar har pr dags dato avduket og startet nettsalget av to biler, Polestar 1 og Polestar 2.

Polestar 1

Polestar 1 er en elektriske Performance-hybrid. Et lite, dedikert team har lagt sin sjel i designarbeidet og finpusset hver eneste lille detalj. Resultatet ble et mesterverk av design og teknologi. Ingen snarveier. Ingen kompromisser.

Polestar 1 er en kombinasjon av ingeniørkunst i verdensklasse, komponenter av høy kvalitet og kompromissløs design. Nydelige linjer med kraftfulle, velformede eksteriørflater er kombinert med topp moderne teknologi på innsiden. Hver eneste del og hver eneste detalj har et formål.

Dette er hybridkraft i fysisk form. Polestar 1 er en ladbar hybrid med to elektriske motorer som driver bakhjulene og en bensinmotor som driver forhjulene. Sammen genererer de 600 hk og et dreiemoment på 1000 Nm.

Polestar 1 har et bærekraftig system med tre batterier med den siste kjemiteknologien – ett i tunnelen og to bak. Til sammen leverer de 34 kWh og en rekkevidde på ca. 150 km (NEDC).

En ny standard for høyytelsesmotorer. Forbrenningsmotoren i Polestar 1 er en bensindrevet rekkemotor med fire sylindere og høy ytelse. Den er både superladet og turboladet.

Ganske enkelt elektrisk. Forbrenningsmotoren i Polestar 1 er en bensindrevet rekkemotor med fire sylindere og høy ytelse. Den er både superladet og turboladet.

Torque vectoring. De elektriske motorene er kombinert med planetgirsett som åpner for torque vectoring. Dette gir presis akselerasjon til hvert av hjulene og sikrer maksimalt veigrep og stabilitet i kurver.

Polestar 2

Polestar 2 er neste etappe av vår egen reise. Polestar 2 er en futuristisk fusjon av banebrytende design og innovativ teknologi, og viser tydelig hvilke planer Polestar har for fremtiden. Ren, progressiv ytelse. Helelektrisk.

Designet med et klart formål – høy ytelse og progressive løsninger. Polestar 2 er en banebrytende 5-dørs fastback, full av unike designfinesser. En hul, sekskantet girspak med en belyst Polestar-stjerne i midten. Baklys som strekker seg i hele bilens bredde. Disse detaljene gir ikke bare Polestar 2 et egenartet utseende. De er også et punkt der form og funksjon møtes, og signaliserer at Polestar 2 er en allsidig, moderne, progressiv elbil.

Ingen dårlige kombinasjoner. Material- og fargealternativene for Polestar 2 er valgt med omhu. Et gjennomtenkt utvalg av tilpasninger gjør at Polestar 2 kan konfigureres etter dine preferanser, og alt passer sammen med alt annet. Standard veganske interiørmaterialer, svart ask og dekorelementer av rekonstruert tre, paneler med tekstiloverflate og mulighet til å velge nappaskinn er bare noen av detaljene som gjør interiøret i Polestar 2 både tidløst og unikt.

Du kan lese mer om Polestar her.

Haakon Laastad,

Daglig leder Laastad & Co AS

Dette blir et nytt forretningsområde for oss noe vi er svært stolte over å være en del av og som vi gleder oss til å ta fatt på.