Laastad & Co er med og sikrer Zekiye Nylands drøm mot OL

KATEGORI: Mennesker

Laastad & Co er utrolig stolte over å ha signert sponsoravtale med Nordisk mester og to ganger Norgesmester i vektløfting; Zekiye Nyland.

På rekordtid har hun gjort seg bemerket i en sterkt voksende idrettsgren. Vinteren 2015, kun tre måneder etter at hun begynte med olympisk vektløfting, tok hun bronse i NM. Høsten samme år tok hun gull under kretsmesterskapet i Stavanger. I sitt andre NM, februar i 2016, slet hun med en betent skulder. Zekiye kunne knapt løfte et glass vann uten å få sterke smerter, og hadde derfor ikke hatt oppkjøring i forkant av konkurransen.

– Jeg husker jeg stod og så på meg selv i speilet før jeg skulle ut og løfte: «Nå skal du bli Norgesmester» sa jeg. Så gikk jeg ut og ble det.

Les også: Lar seg ikke stoppe av vonde opplevelser

Zekiye  har løftet seg til gullklokke – den nest høyeste utmerkelsen innenfor norsk vektløfting. Den magiske 100 kilos grensen har hun også nådd. En bragd kun åtte norske kvinner har klart før henne.

Nå sikter hun mot OL i 2020, og både Volvo og Laastad er glad for å være med på å sikre hennes drømmer på veien.

– Jeg føler meg så utrolig heldig som har fått denne avtalen med Laastad. For meg er det viktig med tillit og god dialog til de jeg skal samarbeide med, og ikke minst at de står for de samme verdiene som meg, sier Nyland.

Nettopp derfor var det lett å takke ja til et samarbeid med Laastad.

– Jeg føler meg trygg og ivaretatt her. Jeg gleder meg til en framtid sammen med dem, sier hun.

SIGNERT: Zekiye Nyland sammen med daglig leder i Laastad & CO, Haakon Laastad. Foto: Haakon Nordvik

For meg er det viktig med tillit og god dialog til de jeg skal samarbeide med, og ikke minst at de står for de samme verdiene som meg.