MG og Mazda – Åpningsdager hos Laastad & Co. 16 -21. Januar

KATEGORI: Livsstil + Ukategorisert

Foto: Haakon Nordvik

Da Laastad Invest i februar i fjor kjøpte Nils Sørhaug AS, ble to av regionens mest tradisjonsrike bilforhandlere samlet under samme selskap, Laastad Invest AS. Nå er MG- og Mazdaforhandler Nils Sørhaug AS fusjonert inn i Volvo-forhandler Laastad & Co AS og vi er klare til å invitere nye og eksisterende kunder inn i vårt helt nye showroom på Spannaveien.

Dette er noe vi har gledet oss stort til alle sammen, sier daglig leder Leif Inge Bjerkenes.

– Endelig kan vi vise vårt nye bilanlegg med en betraktelig større bredde enn før, og med priser fra det aller rimeligste til det mest eksklusive. Her har vi flotte produkter for enhver smak og lommebok.

– Å ha gjengen samlet og ikke fordelt på to lokasjoner, er også blitt mye bedre for oss og vår kunder, fortsetter han og legger til at et bilhold hos Laastad & Co, skal være så sømløst som mulig. Biler handler til syvende og sist om mennesker og hvordan vi kan gjøre hverdagen lettere for dem.

Nils Sørhaug og et skarpskodd team er på plass
– Både bransjen og markedet endrer seg raskt om dagen og vi føler at det er fornuftig å spisse fokus, og skape større forutsigbarhet gjennom en felles en merkevare i Laastad & Co. Det er ikke behov for to av alt når vi nå uansett er under samme tak.

– For min egen del betyr dette også at jeg kan slippe å ha så mange hatter og heller få konsentrere meg om det som er den egentlige grunnen til å at jeg liker å gå på jobb hver dag – å selge biler og bidra til gode opplevelser for nye og gamle kunder. Vi har Mazda- og MG-entusiastene med oss fra Sørhaug og sammen tar vi med oss den hundre år gamle Sørhaug sjela inn i Laastad & Co, sier, sier Nils.

– For å kunne følge med i utviklingen vi ser rundt oss, styrke posisjonen vår og sikre trygge arbeidsplasser, kreves det større tyngde. Heldigvis er Leif Inge og Haakon stødige som fjell, og den historien de har klart å skape er veldig betryggende for oss fra Sørhaug As. Både Laastad og Sørhaug AS er sterke merkevarer og solide aktører som kjenner regionen godt. Jeg er derfor kjempegira på å få jobbe videre med alle de spennende nyhetene som kommer fra Mazda og MG fremover, sier Nils Sørhaug.

– Vi har en veldig god relasjon til Nils fra før og har kjent hverandre lenge, sier styreleder Haakon Laastad. Han er en omgjengelig, dyktig og har spennende tanker for hvordan vi skal styrke selskapet videre med både Mazda og MG i fremtiden.
Som Volvo, har også MG og Mazda sin historie og sine biler. Biler som er med på å bygge merkevaren rundt identiteten til det de er i dag. Dette er noe vi synes er spennende å jobbe med, en nerve, et minne, noe som berører.

Målet kan være vinterfjellet. Stedet der skuldrene senkes og mange av oss opplever å bli menneske igjen både fysisk og psykisk. Her er tid for refleksjon, bøker, skiturer og fyr i peisen. Går turen til Nupsegga eller Bordalsnuten? Dagene fremover vil vise. Rakett Olsen, alias Chevy Chase på salg og vår markedskoordinator Elina ser uansett ut til å la seg inspirere.

La den gode opplevelsen begynne allerede når du setter deg i bilen, og for guds skyld, ikke glem Kvikklunsjen!

Et samlet team gir oss muligheter til å drive enda med kostnadseffektivt, og få en enda bedre utnyttelse av bilanlegget vårt på Spannaveien.

Vi ser gode synergimuligheter gjennom dekkhotell, samarbeid på blant annet skadeverksted, kosmetisk klargjøring og ikke minst verksted.

Vi er heldige som har fått med oss dyktige folk fra Sørhaug, og vi gjør det for å ekspandere, så det vil snarere bli behov for å få på plass enda flere dyktige folk fremover, understreker han.

Vårt showroom skal være et elegant og moderne sted der du i ro og mak over en varm kopp kaffe, skal kunne få den informasjonen du trenger for å dekke ditt bilhold, oppleve merkevaren MG og Mazda og møte hyggelige mennesker, sier Haakon Laastad.

Velkommen skal du være!

Vi har Mazda- og MG-entusiastene med oss fra Sørhaug og sammen tar vi med oss den hundre år gamle Sørhaug sjela inn i Laastad & Co