Volvo V90 – fullpakket allsidighet

KATEGORI: Livsstil

V90 er en allsidig stasjonsvogn bygget på Volvo sine tradisjoner.

I 1953 lanserte vi den første praktiske stasjonsvognen. Å beholde både plass og det praktiske, samtidig som man skal designe en elegant stasjonsvogn, er vanskelig. Med Volvo V90 har vi klart det. Flere har utropt vår nye V90 til tidenes mest elegante stasjonsvogn. Linjene som ender i den litt skrå bakenden har stjålet marginalt med plass i bagasjerommet. Over 500 liter bagasjeromsplass og en kupé som har god plass til fem voksne gjør dette til både en praktisk og elegant bil. I dag stiller vi høyere og høyere krav til allsidighet, gode løsninger og avansert teknologi. Disse kravene jobber Volvo med å innfri. Vår visjon er å sette mennesket i sentrum, og forenkle hverdagen din.

GJENKJENNELIG: Volvo V90 er bygget på Volvo sine lange stasjonsvogntradisjoner. Foto: Haakon Nordvik.

I den romslige kupéen vil du gjenkjenne de skandinaviske verdiene og designtradisjonene. Her har du muligheten til å velge utstyr og utseende etter egne ønsker. Panoramatak og forskjellige interiørvalg gjør at du kan tilpasse bilens farger og materialer til din smak. Volvo har alltid hatt gode seter og fokus på en lun innvendig atmosfære. Det skal være et behagelig sted å være, både for sjåfør og passasjerer. Volvo V90 er intet unntak. Svært mange av bilens funksjoner styres via den store berøringsskjermen i midtkonsollen. Interiøret blir ryddig uten mange knapper. I tillegg får du selvfølgelig det siste innen sikkerhet og teknologiske funksjoner.

BIL FOR ALLE ANLEDNINGER: Volvo V90 ved Folkebiblioteket i Haugesund. Foto: Haakon Laastad.

Volvo V90 tilbys med en rekke ulike motoralternativer. I tillegg kan du få firehjulstrekk til alle våre motoralternativer. Vår miljøvennlige Twin Engine motor får du også i Volvo V90. Over 400 disponible hestekrefter gjør bilen behagelig på langturer, men du kan også kjøre rent elektrisk på korte byturer.

Volvo sine modeller har gjennom tidene blitt kåret til verdens sikreste, blant annet i Euro NCAP. Volvo V90 er intet unntak og leveres med det beste sikkerhetsutstyret som standard fra rimeligste utgave.

DIN SIKKERHET: Sikkerhet er ikke et tilvalg eller ekstrautstyr i Volvo. Du er omgitt av sikkerhetsløsninger for at du og dine skal være trygge i våre biler. Foto: Haakon Nordvik

 

Vår visjon er å sette mennesket i sentrum, og forenkle hverdagen din