Volvo XC40 er årets bil i Europa 2018

KATEGORI: Livsstil

Av i alt 37 biler ble det nylig klart at Volvo XC40 er årets suverene vinner. Det ble stemt fram av 23 forskjellige land og 60 jurymedlemmer.

Blant finalistene var Audi A8, Alfa Romeo Stelvio, BMW 5-serie, Citroen C3 Aircross, Kia Stinger, Seat Ibiza og vår vinner; Volvo XC40.

Dette er viktig da XC40 er en helt ny bil i en helt ny klasse, nemlig kompakte SUV-er og crossovere. Det var i konkurransen et kriteriet at bilen måtte være folkelig, som i at de ligger et forventet salg på 5.000 biler. Bilen måtte være helt ny, «facelift» ville ikke blitt godkjent.

Dette er Volvo XC40

Vi lever i en tid der valgmulighetene nær sagt endeløse. Da kan det noen ganger være greit å ha litt mindre å forholde seg til – færre ting som krever tid og energi i hverdagen. Fra praktiske løsninger og høy ytelse, til smart oppbevaring og nyskapende teknologi: Nye Volvo XC40 er designet for å gjøre hverdagen enklere.

XC40 er en ekte urban SUV. Høy bakkeklaring, store felger og ekte SUV-proporsjoner gir en kraftfull tilstedeværelse på veien. Samtidig er det en genuin Volvo, fra den karakteristiske frontgrillen til nydelige, detaljerte baklys. Den er typisk skandinavisk og umiskinnelig urban – bygget for livet.

Den stilrene utformingen fremhever de vakre detaljene, mens den høye sitteposisjonen gir deg full kontroll. De nøye utvalgte og bearbeidede materialene taler til sansene, mens den intuitive teknologien hjelper deg hele veien. Kupeen i XC40 vil gi deg inspirasjon på hver kjøretur.

Hos Volvo dreier alt seg om mennesker. Derfor er Volvo XC40 full av praktiske, allsidige funksjoner som hjelper deg med det du vil, så enkelt som mulig. Det store bagasjerommet har elektrisk bakluke med håndfri-funksjon som tilvalg. Bilen leveres i tre utstyrsnivåer, Momentum, Inscription og R-design. Man kan få bilen med både forhjulstrekk og firehjulstrekk.

Du er velkommen til å prøvekjøre Volvo XC40 hos oss på Laastad & Co ved å klikke her.