Nye XC60 klar for prøvekjøring i Haugesund!

KATEGORI: Leder

Nå er endelig den helt nye Volvo XC60 ankommet vårt showroom. Bilen er designet for å gi deg trygghet og inspirasjon bak rattet. Dette er en bil som gir deg full kontroll, med intuitiv teknologi som hjelper deg hele veien.

Volvo sine SUV-er er annerledes. I XC60 har vi kombinert moderne design med skandinavisk eksklusivitet for å gi deg en engasjerende kjøreopplevelse, men Sensus teknologien gjør hverdagen enklere og holder deg på nett med omverden. De nye Drive-E drivlinjene balanserer respons og ytelse med klassens høyeste effektivitet. Nye XC60 leveres med både diesel, bensin og plug in hybrid motorer med effekter fra 190 hk til 407 hk. Med Plug in hybrid har man mulighet til å kjøre inntil 40 km rent elektrisk.

Hver eneste bil, teknologien og design er resultatet av Volvo sin visjon om å sette mennesker i sentrum for alt vi gjør. Intellisafe teknologien vår støtter kjøringen din og hjelper deg å unngå ulykker. Vår tradisjon for innovativ sikkerhetsteknologi er videreført i nye Volvo XC60.

Interiørdesignet er like viktig som hvordan bilen er bygd. Bilen har et av de største panaoramatak på markedet og gjør kupeen lys og luftig. Senterdisplayet med 9 tommers berøringsskjerm reduserer antall knapper og understreker den rolige atmosfæren. I førersetet er du omgitt av dashbordet og midtkonsollenl og har full kontroll.

 

Nye Volvo XC60 er større enn tidligere, leveres med en rekke spennede motorer og er verdensledene når det kommer til sikkerhet. Bilen er klar for prøvekjøring hos oss. Pris fra 659000,-

Kontakt Salgssjef Leif Inge Bjerkenes for  å avtale prøvekjøring:
Telefon: 488 81 530
Mail: leif.inge.bjerkenes@laastad.no