One stop shop

KATEGORI: Leder

2018 så vel som ’17 og ’16 har beinet forbi. Alt i rekordfart. Jeg opplever det sånn, fordi det vi holder på med er utrolig gøy og givende. Vi er stolte over at vi også i fjor leverte på salgsmål og at vi landet et godt resultat.

For at dette skal la seg gjøre, er vi avhengig av engasjement, og vi kan med stolthet si at våre medarbeidere jobber lenge hos oss på grunn av en genuin interesse for produktet vi selger og jobben som utføres. Dette har gjennom mange år smittet over på våre kunder og gitt oss gode og langvarige kundeforhold.

Hos Laastad & Co selges bare bilmerket Volvo. Et merke, et system og et fokus. Dette gjør oss tydelige i kommunikasjonen og proffe på produktene, som videre gir oss muligheten til å lykkes med å gi den optimale servicen kundene fortjener. I tilknytning til salg av nye og brukte Volvo selger vi konseptet «One Stop Shop», som innebærer at alle de ulike tjenestene du har i tilknytning til din bil kan gjøres hos oss. Eksempelvis:

-Serviceverksted
-Skade og lakk
-Rutebytte og reparasjon
-Deler og tilbehør
-Dekkhotell
-Bilpleie, lakkforsegling.
-Smart repair, bulkedoktor.
-Klimaservice

Dette stemmer overens med Volvo sin filosofi om å sette mennesket i fokus og å gjøre bilholdet så enkelt og sømløst som mulig for våre kunder.
Hos oss får du din egen personlige servicetekniker som tar hånd om både deg og din bil. Vi har distriktets eneste autoriserte Volvo-verksted der alle våre teknikere er under kontinuerlig utdannelse gjennom Volvo-skolen. Dette sikrer at vi til en hver tid har de best kvalifiserte teknikerne til å ta seg av din Volvo.

Det er ingen tvil om at vi er inne i et riktig og grønt skifte. Dette vises på hvilke bilmodeller vi selger for tiden. I fjor hadde vi 27 prosent markedsandel av plug-in hybrid-markedet i vårt distrikt. XC40 er vår neste bil som leveres som plug-in hybrid, noe som garantert blir en stor salgssuksess. Av den den grunn er det mange som tror at biler med fossilt drivstoff ikke lenger er attraktivt på bruktmarkedet. Snarere tvert i mot. For tiden jakter vi på nyere brukte XC60 og XC70. Dette er biler det er stor etterspørsel etter, som er sikre og svært praktiske familiebiler med firehjulstrekk – biler vi gjerne vil ha i innbytte på våre kampanjer.

Som det vil fremgå i tiden fremover gjennom våre sosiale medier, og på vår nye dedikerte hjemmeside som lanseres i neste uke, har vi en rekke spennende produkter og kampanjer på menyen som vi gjerne ønsker å vise frem. Det ville derfor gledet oss om du har anledning til å ta turen innom en av de nærmeste dagene for en hyggelig bilprat.

Hjertelig velkommen.

Haakon Laastad, Daglig Leder

Det er ingen tvil om at vi er inne i et riktig og grønt skifte. Dette vises på hvilke bilmodeller vi selger for tiden.