Laastad & Co har inngått sponsoravtale med Geir Kåre Nyland

KATEGORI: Leder

Laastad & Co støtter opp om haugalendingens UFC-drøm.

Laastad & Co har fulgt Geir Kåre over lengre tid, og Laastadmagasinet skrev tidligere i høst en større reportasje om kampsportutøveren. Der røpte tysværbuen at han hadde bestemt seg for å flytte til Oslo for å satse 100 prosent på en MMA-karriere.

– Det betyr utrolig mye å få denne type støtte fra Laastad & Co. Det er klart økonomi er en bekymring som noen ganger kan stå i veien for det knallharde fokuset man må ha for å nå toppen. At Laastad & Co velger å sponse noen innenfor en smalere idrettsgren, synes jeg er tøft, sier Geir Kåre.

Endelig i gang

Han er en av Haugalandets fremste MMA-profiler, og står blant annet bak kampsportsenteret Herjer MMA på Raglamyr. Nå har Geir Kåre overlatt den daglige driften til andre, mens han selv har full fokus på egen trening i Oslo.

– Her har jeg tilgang på et profesjonelt miljø, sier 27-åringen som endelig er helt skadefri.

En av Geir Kåres beste venner, Norges fremste MMA-utøver Emil Meek, bor også i hovedstaden. Han er en av svært få norske fightere i UFC, som regnes for å være organisasjonen som representerer det høyeste nivået av MMA. Nå ønsker Geir Kåre å bli nestemann inn.

– Jeg vet det kommer til å skje. Mange sier at jeg er for gammel, men jeg er uenig. Folk er forskjellige. Alt handler om hvor du er i livet. Det handler ikke kun om fysikk, sier han.

Inspirerer hverandre

For Geir Kåre er det mentale er vel så viktig, om du ikke skal ryke på grunn av presset både i og utenfor ringen.

– For å bli best, må man ha en enorm drive. Jeg blir på mange måter inspirert av hvordan Laastad & Co jobber. Det er lidenskapelige ildsjeler som utmerker seg på sitt felt. De har verdier som jeg tar med meg inn i min verden.

Geir Kåre sier at for ham finnes det ingen alternativ. Om han ikke satser alt nå, vil han aldri være komplett som person. Laastad & Co ønsker å legge til rette for at Geir Kåre kan følge sin drøm.

–  Vi er enormt imponert over hvor målrettet og dedikert Geir Kåre er. Det finnes ikke mange mennesker som ham, og MMA er ikke en sport hvor du kommer til duk og dekket bord. Geir Kåre er spennende også utenfor ringen, og han har en historie og en holdning som gjør ham til en unik profil. Vi gleder oss til å være med ham på veien videre, sier daglig leder i Laastad & Co, Haakon Laastad.

At Laastad & Co velger å sponse noen innenfor en smalere idrettsgren, synes jeg er tøft