For guds skyld, ikke glem Kvikklunsjen!

KATEGORI: Leder

Vi er allerede inn i den første vårmåneden, det nærmer seg påske med stormskritt og hos oss på Laastad & Co er det travle tider med salg av helt nye Volvo XC60. Dette er en bil mange har hatt store forventninger til og som vi er svært glade over å kunne si at virkelig innfrir. XC60 er skandinavisk design på sitt beste; diskret, men likevel med et kraftfullt og spennende uttrykk.

Utvendig har Volvo XC60 rene, muskuløse linjer inspirert av Volvo Concept Coupé. Innvendig skaper grundig håndverk og nydelige materialer et fristed. Overalt er det noe som stimulerer sansene. Volvo, som er et klassisk og tidløst produkt, har ivaretatt DNA-et til forgjengeren, og har på raffinert vis fornyet bilens design, sikkerhet og teknologi.

Helt nye XC60 er bilen som frakter deg komfortabelt og på tryggest mulig måte til påskefjellet, og dit er det mange av oss som skal.

Stedet der skuldrene senkes og mange av oss opplever å bli menneske igjen både fysisk og psykisk. Her er tid for refleksjon, bøker, skiturer og fyr i peisen. Går turen til Nupsegga eller Bordalsnuten? Dagene fremover vil vise.

La den gode opplevelsen begynne allerede når du setter deg i bilen, og for guds skyld, ikke glem Kvikklunsjen!

‘Bordalsnuten 1328 m.o.h’

Haakon Laastad