V90 T8 klar for prøvekjøring i Haugesund!

KATEGORI: Leder

V90 T8 har endelig ankommet Haugesund. En komplett bil som har fått fantastisk omtale i media og som nå er klar for prøvekjøring.

På toppen av Drive-E teknologien finner vi Twin Engine – vårt utvalg av plug-in hybridmodeller som kombinerer en elektrisk motor med en effektiv bensin eller dieselmotor for å levere høy ytelse og lave utslipp.

Dette er plug-in hybrid teknologi utviklet rundt dine behov. Du får den samme sikkerheten, funksjonaliteten og luksusen som du gjør med våre andre modeller, med mer kraft, mindre miljøbelastning og et utvalg av intelligente kjøremoduser.

En modus for enhver kjøretur

Takket være en rekke nyttige modus vil din Volvo med Twin Engine passe uanstrengt inn i ditt liv. Bare velg det du vil ha ved å trykke på en knapp.

Pure

Kjør til jobben i fredfull komfort på kun elektrisk kraft. En elektrisk rekkevidde på opp til 50 km betyr at brorparten av dine kjøreturer kan kjøres med nullutslipp.

Hybrid

I hverdagskjøring vil hybridmodusen automatisk velge mellom kraftkildene – eller kombinere de – for at du skal kunne kjøre så effektivt og komfortabelt som mulig.

Power

Når du ønsker ekstra kraft, kombinerer Power-modus begge kraftkildene for å gi deg maksimal akselerasjon og et raskere respons.

Kjør smartere

Å kjøre på strøm er en bedre og mer effektiv måte å gi deg den ytelsen du ønsker. Twin Engine-modellene våre er blant de kraftigste i sine segment, med enestående god drivstofføkonomi, ultralavt utslipp og strålende ytelse, men de er også blant de mest effektive. Vi designer våre biler rundt dine behov, noe som er grunnen til at strøm er allerede en nøkkelkomponent i våre biler.

Plug inn, slå på

Som med alle våre innovasjoner så er Twin Engine-teknologien utviklet for å forbedre og forenkle livet ditt. Du trenger ikke å bekymre deg for å gå tom for strøm, fordi det er en konvensjonell motor som alltid vil få deg til din destinasjon. Lading er enkelt, og batteriet i våre plug-in hybridbiler er unikt plassert uten å kompromissere på plass, sikkerhet eller kjøreglede. Twin Engine gir deg alt du forventer av en Volvo, og mer.

Pris fra: 664 900,-.
Bygg din volvo, eller ring 52 70 24 50 for avtale om prøvekjøring!

En elektrisk rekkevidde på opp til 50 km betyr at brorparten av dine kjøreturer kan kjøres med nullutslipp