Lytt til erfarne fjellfolk. Kjør Volvo.

KATEGORI: Leder

Volvo har alltid hatt mennesker i fokus, og i et samfunn som for mange kan oppleves som mer og mer materialistisk og teknologisk, kan fokus på ekte ting som mennesker, stemning og refleksjon være nettopp det som skal til for å senke skuldrene.
I voksen alder snubler du kanskje over en melodi eller film du husker fra du var ung. På ingen måte noe musikalsk eller filmatisk mesterverk du ville dratt frem for å påberope deg kredibilitet i dag, men den gjør noe med deg, noe ærlig og melankolsk. Den setter deg tilbake i tid, og da i positive rammer.

Dette i kombinasjon med Volvo sitt fremtidsrettede fokus på mennesker, sikkerhet og skandinavisk design, skaper essensen i vår filosofi. La ting være ekte. Det eventyrlige påskeminne fra Røldal i 1987, du og han/henne. Det nydelige været og den trygge bilen. Livet var perfekt og Solo har aldri smakt så godt.

Mentalt å reise tilbake og gjengi disse stemningene har gitt oss mange flotte tilbakemeldinger og bygger opp om at gode minner skaper fremtid, og gjennom Volvo, en tryggere reise.

I denne fotoseansen brukte vi Vivian Klovning og Oscar Bartolome for å gjenskape en påskeidyll ved Røldal Skisenter en gang på åttitallet. En tid da den mest attraktive bilen for mange var en 740 Turbo og du alltid mente at sola skinte tvers gjennom påsken. En tid du husker og en tid du har lyst å reise tilbake til og gjenoppleve sammen med dem du er glad i.

Så derfor: Samle familie og venner, pakk sekk og ski, kjør sikkert til fjells og husk fjellvettreglene.

Haakon Laastad

Volvo sitt fremtidsrettede fokus på mennesker, sikkerhet og skandinavisk design, skaper essensen i vår filosofi.