MG – en etablert salgssuksess

KATEGORI: Ukategorisert

Foto: Haakon Nordvik

 

4.240 nye MG ble registrert i Norge i fjor, ifølge registreringsstatistikken. Det er en økning på hele 36 % fra 2021.

– 2022 er det beste registreringsåret siden MG gjenetablerte seg i Norge. Den forrige rekorden er fra 2020 med 3.720 biler.

Det ærverdige britiske bilmerket MG (Morris Garages) var en britisk produsent av sportsbiler som ble stiftet i 1924. Et bilmerke de fleste har kjennskap til, med skarp linjeføring, identitet, gode kjøreopplevelser og historie.

MG sluttet å produsere biler da MG Rover gikk konkurs våren 2005, men den særdeles sterke merkevaren MG ble videreført som MG Motor gjennom nye eiere Nanjing Automobile Group og er nå et av de sterkest voksende bilmerkene i Norge.

MG som i dag, kun leveres som elbil i Norge, har siden starten i 2020 registrert drøyt 11.000 nye MG. Bare rundt 300 av dem har ikke vært helelektriske.

En stor del av suksess faktoren er at MG har valgt å satse på forhandlere. Pr dags dato er MG representert ved 38 salgspunkter rundt om i Norge, noe som har vist å skape trygghet for våre kunder.

Våre showroom skal være elegante og moderne steder der du i ro og mak over en varm kopp kaffe, skal kunne få den informasjonen du trenger for å dekke hele ditt bilhold og oppleve den sterke merkevaren MG. Å husk, vi har 7 års nybilgaranti.

2022 er det beste registreringsåret siden MG gjenetablerte seg i Norge. Den forrige rekorden er fra 2020 med 3.720 biler.